maanantai 30. kesäkuuta 2014

Desuraportti ja Kanata shootti

...i regret nothing, eiku

Minä kun niin toivoin että jakaisin kirjoittaa pitkästi Desuconista. Elättelin toivoa niinkin pitkää, etten edes muista enään niin hyvin, että mitään voisin kirjoittaa :D fail. Blogin ulkoasukin piti vaihtaa. Tuplafail. Joten lukijat rakkaat, anteeksi. Olen ollut saamaton ja laiska. Olen sitä yhä ja pyydän teitä menemään Mourun blogiin, sillä sieltä te löydätte raportit jotka aikalailla kattaavat minunkin conin. =u=;;

Saatte tottakai kuvia, lisään postauksen loppuun Kanatasta kuva läjän ja sunnuntaicossin, Gintokin kuvat, löydätte täältä: (klikkaa!) Eli desucon galleeriasta. Suuret kiitokset Yacille, joka cossimme kuvasi. Kuvat ovat mainioita ja onnistuneita ;u; olisin halunnut niillekin oman postauksen tehdä, muttah.. menkööt nyt näin??

???

  Ylemmät kuvat ovat siis (c) Yaci

Desussa oli kyllä siis oikein mukavaa! Perjantaina mulla oli nopeasti väännetty Umbreon gijinka (ette saa kuva materiaalia). Se päivä meni aikalailla derppaillessa ja.. noh, oli levotonta mutta hauskaa :D Ei siitä mitään ihmeitä?? Lauantaina päälläni oli Kanata ja se päivä meni enimmäkseen Mourua paimentaessa eiku. Hain sille mansikoita kun raukka oli niin uguu. Ihan mukava päivä silti, Kanatassa on niin mukava olla. Lempi cossejani ehdottomasti ja aina sitä pitäessä, tuntuu siltä että se oikeasti sopii mulle. Sunnuntaina mulla olikin uusiokäytössä Gintoki. Eipä ihmeitä siis tai en todellakaan muista. 

Mutta juu.. jääkööt tämä nyt tälläiseksi lyhyeksi pieruksi, sentään yritin. Lupaan oikeesti ryhdistäytyä jossain vaiheessa.. Jospa animeconista saataisiin kunnon raportit aikaiseksi?? ehkä?? haha.. Hypeconissakin muuten pyörähdin. Siitäkin olis kiva tehä postaus... ähh.. MUTTAKUN.. ei vain inspaa kirjoittaminen eikä mitään.. etenkään tälleen myöhässä.. plergh. Twitteriä päivittelen ahkerasti ja worldcospalyhynkin laittelen kuvia. Toivotaan että into blogailuun iskee sitten syksymmällä, kun pääsen taas cosseja tekemään. On se kuitenkin jännä, kun ennen nautin coniraporttien kirjoittamisesta ja nykyään ne ovat tälläisiä.. noh.. TÄLLÄISIÄ?? Anteeksi siis. Nyt niihin kuviin OTL 

Kanata
Trinity universe
kuvaaja (c) Mouru





Lempikuvani jee.

torstai 5. kesäkuuta 2014

Mimiconista lyhyesti + Latias


Väkisin on jtn kirjotettava :D No mutta siis, mimiconista voitte kunnon raportit lukea taas Mourun blogista, itelläni on meneillään joku inspakato kirjoittamisen suhteen, joten tämä blogiin kirjoittelu on vähän jäänyt.. köh. No mut niin, Mimicon oli ja meni ja mukavaa oli. ´w` Kisaamassa kumpikin oltiin ja noh, ei sijoituttu, mutta jäi kuitenkin hyvä maku suuhun. Tuomareiden palaute oli antoisaa ja oikeastaan Tenka ei alkujaankaan ollut kisacossi. Asun puutteet oli ihan tiedossa, vaikka hieman jäi kaivertamaan se, että pienellä yksityiskohdalla hahmon mittasuhteet olisivat kivemmat. :D Tästä syystä saatte vain tämän yhden kuvan Tenkasta, meinaa muissa tuo yksityiskohta häiritsee. No mut silti, jo pelkästään tuomareiden _kehut_ nostivat egobuusteja ja kokonais valtaisesti oli todella kivaa. Oli kans mahtavaa kuulla, että lavalla meni hyvin?? Olin ihan wtf, really?? Lava kuvia odotellessa..

Yeah, eli tästä lähin Mimissä aijotaan Mourun kanssa kisailla, muuten se olisi turhan.. tylsä coni? Puheohjelma ei oikein iske ja muutenkin on pieni koko mesta. Kuvia tottakai tulee aina otettua ja sen puoleen Mimicon on mukiinmenevä. Jepjep.. oli toki kivaa kanssa, kun saatiin sunnuntaina ajankuluksi makoilla nurmikolla auringon paisteessa. Ihanan rentouttavaa hurrr <3. Sain myös todella mukavat kirppari rahat sieltä. Muistoksi jäi myös kunnon rakkulat jalkoihin, mut se alkaa olla mun kohal aika vakio :D Eli lämmöllä muistelen Mimiä. Lakanaankin oli kiva piirrellä sun muuta. Paljon oli muutenkin coni kehittynyt viimevuodesta. Tosin jäin kaipailemaan vesiastioihin jäitä.

Sitten loppuu laiskasti laitan kuvia Latias-gijinkasta. Mouru sai parhaat puoleni esiin ja kuvasi hieman. Kutsui säihkysilmäksi ja prinsessaksi ja ububuuh. Pidän cossista ja asussa oli ihan mukava olla, sen ehkä näkee.. vaikka meikin myötä ...noh.. näytän suorastana oudolta ja en oikein tunnista itseäni :D Itse kuviin siis, enjoy~

Latias -gijinka
Pokemon
desing (c) Biffe
Kuvat + muokkaus (c) Mouru



Kuullemma mourun lemppari, koska säihkysimmut ÖAÖ



Sellaista, sain kun sainkin jonkinlaisen kirjoitettua, JEE. Seuraavaksi Desuraportti ja toivon totisesti että se on vähän.. noh.. :D parempi?? Laajempi höhö.. Suunnitelma postausta ette saa, koska ei ole mtn uutta (paitti perjantaicossi on sellane jännä random repäisy, josta ehkä saatte kuviakin. Ehkä) Nauttikaa kesästä jee.