maanantai 17. helmikuuta 2014

Kuvioiden maalausta!


Ennenkuin kirjoitan mitään raporttia desusta, niin teen tämän viimeisen tekopostauksen altapois.. ettei vain laiskuus iske unohdu. Vaihdoin samalla ulkoasua, joten saatte pienen spoilauksen miltä lopullinen cossi näyttää hhuii. Mutta itse asiaan. Lyhyesti nyt vain kerron nämä. dundun.


 

Tiesin heti miten tekisin helman kuviot. Ajatus oli hyvin selkeä päässäni ja toteutus onnistui ihan hyvin.  Eli tuo mystinen liukuväri/utuisuus on tehty ..väri ohenteella? Kuin käyttäisi vettä maalin kanssa, mutta niin että.. se.. maali ei ohene, vaan kootumus muuttuu vetisemmäksi?? Eli kuin vesiväreillä maalaisi. Paitsi että kangas imee ihan julmetun paljon vettä ja väriä :D Men yli puolipulloa hupsista. Ja kuivattamiseen enemmän aikaa kuin itse maalaamiseen. Toinen vaihe onkin kun piirtelin kiekuroita ja ah.. yhdessä kerrassahan ne piti vääntää, joten hammasta purren toivoin etten roiskisi mustaa maalua tai vääntäisi aivopieruja kiekuroita piirrellessä. Huhheijaa ei koskaan enään, eiku.

fabulous

Sitten tämä todella kaunis kuva. Anteeksi en jaksa sensuroida rumaa naamaani, joten ihailkaa kimonoa. Tässä se pääsee oikeuksiinsa ja hihakin näkyy. Itse kuvissahan se ei näy.. ja hihan takai meinasi koko perkele mennä pilalle, kun maalatessa maalia ''hieman'' roiskui :D ja koska märkää. ja koska pigmenttiä niin.. ehhe hheh heh.. Joo, ihan kiva siitä tuli. Mutta vihaan kangasta. Ja tekeminen oli turhankin stressaavaa. :D 


Ja viimeiseksi vielä ''neronleimaukseni'', jotka kuitenkin hajosivat conissa. Oli kuitenkin helppo korjata joten.. Ihan jees, eli kuumaliimalla tein nuo ihmeelliset härpäkkeet käsiin, jalkoihin ja kaulaan. Mustalla,  jotta hahmottaisin paremmin ja maalasin sitten punaiseksi. Sen pituinen se.

Näin, siinä on Tenkasta kaikki tälläkertaa, seuraavaksi metsäläinen ilmaantuu desuraporttiin. Olkaa kärsivällisiä, se tulee aikanaan. 

2 kommenttia:

  1. Hitsi, tuo helma on upea. Minäki haluan päästä testamaan tommoist "vesivärimaalaamista", kuulostaa hauskalta! (ja hieman tuskaiselta.. xD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ouo Se on ihan mielenkiintoista puuhaa, mutta todella vaikeeta.. 8D Kannattaa eka vähän opetella, ennenkuin rupeaa cossia sotkemaan haha.. Mut siis ihan mainio tapa tehä, mut kuivumisee menee tosiaan ihan helkutin kauan! XD

      Poista