keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Desufrosti raportti

..täl kertaa mä olin waifu ja Mouru husbando.. eiku

Desucon frostbite, mitähän siitä nyt kertoisi. :D Anteeksi saitte nyt tylsän otsikonkin hue. Tuntuu tyhmältä toistaa samoja asioita kuin Mouru, joten menkää lukemaan sen blogista raportit, sillä ei mulla paljoakaan ole lisättävää sen sanomisiin. Kuvia kuitenkin on pakko tänne tiputella, joten.. Yritän nyt jotain kirjoittaa. On se jännä miten nykyään coniraportin tekeminen on kovin.. vaikeeta??


Kuvat (c) Mouru + editointi

Perjantaina laitoin Ampharosh-gijinkani. Päätös sen laittamisesta oli hyvin spontaani :D Tein kuitenkin vähän erinlaisen version, kuin aiempi on. Nimittäin peruukki on tälläkertaa musta ja muutenkin kokonaisuus hitusen yksinkertaisempi. Ja pakko sanoa että tämä mustaperuukkinen näyttää ehkä paremmalta, sopii mulle ainakin paremmin ja.. noh.. Tollanen mukavan synkeä ja angstinen haha. Pidän  cossista taas vähän enemmän.



Tosiaan siis menimme perjantaina ajoissa lahteen, kirjauduttiin hotelliin, käytiin syömässä ja niinpoispäin. Shootattiin ja mentiin coniin. Aika lyhyt päivä ja kylmäkin oli, niin ei kauaa viihdytty. Avajaisissa oli tosin ihan oma latauksensa. Lähti coni hyvin käyntiin, kun innostuin leikkimään kameralla. Säästän teidän kuitenkin meidän derppauskuvilta :DD Hotellissa olikin sit kovin hauskaa ja saatiin nauraa ihan kunnolla. Katseltiin hienoja videoita nih. Yö tuli kyllä nukuttua hieman huonosti, koska hotelli sängyt on niin kovia, se vähän latisti mielialaa muina päivinä, kun väsymys oli vähän turhan suurin. Silti desusta löytyi paljon kivoja elementtejä, mistä tuli nautittua ja pidettyä kunnolla.

Kaksi lempikuvaani. Pidän myös omahyväisesti todella paljon blogin nykyisestä ulkoasusta. >u< 

Pakko sanoa että aluksi en ollut kovinkaan tyytyväinen siihen, miltä Tenkana näytin.. mutta kun sain Mourulta sen valitsemat ja muokkaamat kuvat niin.. kas, pidänkin asusta yhtäkkiä yllättävän paljon. ÖAÖ Odotan innolla asun uusiokäyttöä, sillä oikeesti, lämpenin asulle vastaconin jälkeen. Hassua. Suuri kiitos siis Mourulle, hän onnistui saamaan minusta jtn 'hienoa' esiin, puih. Joka tapauksessa Tenka oli hahmona todella kiva, iski useaan otteeseen suoranainen levottomuus päivän aikana ja samaistun hahmoon välillä vähän liikaakin. Näissä kuvissa mielipuolinen hymyni ei ehkä välity, mutta hahmoon samaistuneena.. oli helppo virnuille ja olla vapaasti tyhmä.



Lauantai meni tosiaan aikalailla shoottaamisen ja perus lagaamiseen + miitti, kisat ja gintama luennon seuraaminen. Ulkona hillutessa tuli ..hmm, todella kylmä? Siis oikeasti menin ihan kohmeeseen, etten edes tärissyt erityisesti. Mouru joutui sietämään minua tosissaan, kun roikuin siinä kohmeisena. BRRH, on se aika hc touhua hillua sandaaleilla hangessa. Onneksi ei ollut pahemmin pakkasta :D

Banaanimies x metsäläinen. <3 eiku..

Eipä lauantaissa muuta ihmeellistä ollutkaan. Oli sääli ettei Tenka oikein istunut maisemiin ja tuli kylmä. Lähdettiin aika aikasin tosiaan hotelliin. Siirtykäämme siis sunnuntaihin.. vaikka ei mulla siitäkään ihmeitä ole selitellä. :D Iski pieni tylsyys päivän aikana ja eksyttiin katsomaan Chobits - rakastamisen vaikeus -luento ja hetiperään taikatyttö luento. Ne olivat yllättävän hyviä ja jollain tapaan pisti ajattelemaan. Ainakin tuo ensimmäinen sai minut ihan omansalaiseen pohtimis moodiin, että huhheijaa. Pitää useammin kokeilla random luentoja, koska oikeesti, paljon asiaa tuntuu irtoavan, vaikkei sarjaa tuntisi. Taikatyttöluento sai mut taas katsomaan Madoka Magica leffat - vihdoin ja viimein. Aivopesua, eiku

HURGGHURR.. kuullemma hieno derppi. Olen erimieltä eiku.

Sunnuntailta mulla ei ole edes erityisemmin kuvia.. Ja lähdettiin kans kovin aikasin, ennen päättäjäisiä pois. Mikä oli sääli, kun jäi se osto-oikeus saamatta :D No ihan sama, kyllä niitä lippuja riittää. Ja frostin ikärajasta en jaksa jauhaa, olen kuitenkin sillä kannalla, että se oli sangen hieno kokeilu. Ihan omansalainen ja positiivinen conikokemus tämä oli. Omaa olotilaa latisti tosin jäätävä huonovointi. Meinasi kunto pettää junaan juostessa. Kaiken lisäksi Tenkan sandaalit hiersivät varpaat ja jalkapohjan verille. Eli auhh.. tuskainen coni oli puih. muttajoo.. Alempana vielä kaunis kuva Mourusta, se oli niin julmetun söpö sunnuntai cossissaan etten kestä >u< wwää, puipui. <3 ..mutta tässä tällä kertaa, anteeksi hieman suppea selitys/raportti. Lukekaa tosiaan Mourun blogista yksityiskohtaisemmat tarinoinnit, jos kiinnostaa :D Se piru ehti ensin, niin turhaa lähen samaa stooria toistamaan. 


''murr òwó''

2 kommenttia:

  1. Haluan nähä Tenkan livenä joten olen iloinen jos sen uusit jonneki coniin! :'D Tenkassa on vaan niin hienoja yksityiskohtia mmm.
    Aah nuo derpit ovat kauniita ja niin ovat muutki kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kaunis <3 (*´ w `*);;

      Tenkan laitan näillä näkymin viimeistään Animeconissa uudelleen päälle. Ehkä myös Mimiconissa, en tiedä vielä. XD Cossi suunnitelmani elää, mutta animu on 99% varma haha.

      Poista